torstai 28. kesäkuuta 2012

walking on a dream

Tiedättekö kun joissain takeissa on aina olkapäillä sellaiset neppareilla avattavat lenkit? En ole aiemmin nähnyt niillä mitään funktiota. Tänään kuitenkin tuskailin laukkuni hihnan kanssa, joka meinasi kokoajan valua pois harteilta, ja keksin sen! 
Hihnan voi laittaa lenkin sisään ja napin kiinni. Kätevää.
Viimeisestä kuvasta näätte mitä tarkoitin jos selitys ei auennut.




Toppi Gina Tricot, Laukku vanha, Kengät Zara, Farkut Cheap Monday
Tietääkö joku mitä varten lenksut oikeasti ovat?

torstai 21. kesäkuuta 2012

Aatonaatto!

Aurinko porottaa, monet pääsevät juuri TÄNÄÄN kauan odotetulle kesälomalle, helsingin katukuvassa hymyillään, kaupassa hamstrataan grilliruokia, pitkäripasessa jotain niiden kyytipojiksi ja mikä tärkeintä KAIKKI tuntuu olevan hyvällä tuulella. Itse en paljoa lomia tänä kesänä pitele, ja juhannuskin sujuu rauhallisesti ystävien seurassa kaupungissa, mutta fiilis on silti mitä loistavin! 
Tässä päivän asu, kliffaa juhannusta kaikille! <3





Takki H&M, mekko Balilta, Bootsit Vagabong, Lasit kirppikseltä

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kauhukorot

Kuinka ironista se onkaan tuon eilisen mukavien vaatteiden ylistyspuheen jälkeen, mutta tänään lähdin uhkarohkeasti liikenteeseen koroissa, jotka kuuluvat kategoriaan mitä paremman näköiset-sitä paskemmat jalassa.
Laskelmoin, että kävelymetrejä toimistolle tulee alle sata, joten tuskin ehdin rikkoa jalkojani. Kuinka ollakaan,olin unohtanut lompakkoni kotiin, jonka seuraksena en voinut ottaa kampista bussia punavuoreen vaan jouduin köpöttelemään pitkin mukulakiviä näillä tappokoroilla.
Töihin päästessäni kenkäni olivat ehtineet olemattomilla naruillaan hiertää kumpaankin jalkaani rakot. Onneksi pidän työpöydälläni ballerinoja tällaisia hetkiä varten, ne pelastivat päiväni!
Kaikista hauskinta tässä on se, että olen aikoinaan ostanut kengät jenkkireissulla siksi, että edellisen illan kengät olivat tehneet niin isoa tuhoa, että tarvitsin MUKAVAT kengät. haha.
Muuten päivän asu oli leppoisa ja pelkkää farkkua. Paita on faijan vanha <3



Nahkalaukku Vera Pelle




tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lököhousuissa

Olen äärimmäisen mukavuudenhaluinen ihminen. Järkytyin jonkin aikaa sitten, kun kuulin ettei kaikki vaihdakaan kotiintullessaan oloasua päälle. Siis jotain käytössä pehmentynyttä pyjamaa tai vanhan urheiluseuran verkkareita. Itse en pysty keskittymään mihinkään ennen kuin olen saanut jonkun ryönäsen XL-paidan päälle ja meikit pois. Yhtenä päivänä kun makasin sohvalla ja katsellen madmeniä jossain mainospaidassa, totesin hymyillen "ihanaa kun saan olla ihan rumana täällä!".
Viihdyn arkenakin yleensä suurissa, lämpöisissä ja mahdollisimman mukavissa paidoissa. Sain koulussa lempinimen JP, koska välillä näytän huvittavalta suurissa vaatteissani.
Joten, en voinut uskoa tuuriani, kun löysin maailman mukavimmat toimistokelpoiset verkkarit puoleen hintaan H&M:ltä. 


Housut H&M,paita Carlings,kengät Zara,biker Bangkok
Mitenkäs muilla, otattekste leediä kotosalla farkut kintuissa, vai jossain supernolossa nallepyjamassa niinkuin minä??


Pahoittelen huonolaatuisia kuvia, oli kiirus!

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Saturday




Kengät Zara,Shortsit Bangkok,paita H&M,liivi kirppis


Ostin viime talvena reissusta farkkushortsit ja mielestäni ne oli ihan säädyllisen mittaiset. Nyt kuitenkin urbaanioloissa tuntuu, että lahjetta saisi olla muutama sentti enemmän.
Ydistin shortseihin vanhan ison bikerin josta olen leikannut hihat pois, joka on yksi mun lempivaatteista. Se tuo mukavaa särmää asuun kuin asuun. 
Nyt hyvää lauantai-iltaa kaikille!!


perjantai 15. kesäkuuta 2012

cute

cute

cute by elisa-annika featuring printed skirts
Kengät Jeffrey Campbell,Hame Topshop,Paita La Garconne,lasit Chanel
 
Näin haluaisin pukeutua tänä kesänä.<3

torstai 14. kesäkuuta 2012

Limensinistä






korvikset ja neule H&M,laukku vanha,bootsit vagabond

Viihdyin yllättävän hyvin tällaisena kanarianlintuna tänään. Pitää alkaa käyttää enemmän värejä!
Yleensä vihaan tuota, että värikoodataan asusteet ja kynsilakat vaatteiden mukaan, mutta jostain syystä tein nyt poikkeuksen. Mitäs sanotte, toimiiko neonvihreä ja sininen yhdessä yhtä hyvin teidän mielestä?
Ja hei! H&M alkoi tosiaan alet juuri, ja siellä on paljon trend tuotteita -50%. Me käytiin eilen kollegan kanssa töiden jälkeen ja seottiin ;)

Nopeat moikut





Tänään on ollut kuvauspäivä. Ne on hirmu rankkoja, ainakin mun mielestä. Tänään kuvattiin jo talvitakkeja, aika masentavaa ottaen huomioon, että mun mielestä kesä ei ole vielä oikeastaan edes alkanut. Tässä kuitenkin nopeasti vähän puhelimella otettuja kuvia. Eilen ostin H&M:n  söpöt limenvihreät korvakorut. Mun obsessio roikkuviin korvakoruihin vain kasvaa.
Ostin myös sinisen villapaidan alesta, joka on tarpeeksi pitkä, jotta sitä voi pitää mekkona. Mun mielestä toi vihreä ja sininen sopii tosi kivasti yhteen.
Eilen sain käsiini uusimman Revsin ja tänään oonkin ehtinyt jo vähän selailemaan sitä. I-H-A-N-A!
Vikana nakuja malleja studiolta.
Myöhemmin ehkä parempia kuvia päivän asusta.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

mint

Ostin pari vuotta sitten mintun värisen neuleen UFFista, ja se on tänä kesänä aivan mainio. Ainoa miinuspuoli on kuumuus, tänään olin jo lämpöhalvauksen partaalla. Vaatetusfilosofiaani kuuluu yleensä yhdistellä vastakohtia toisiinsa, joten tässäkin tämä överisöpö asu sai pariksi mustat bootsit ja bikerin.


Neule UFF, Kengät Vagabond, Hame Pull&Bear,Kuvat Elina

tiistai 12. kesäkuuta 2012

klik!

Toissaviikolla Ellellä oli Kluuvin yläkerrassa Elle-cafe, jossa oli kaikenlaista kivaa ohjelmaa pitkin viikkoa. Perjantaina oli Street Style Casting, jossa ihmiset saivat tulla kuvauttamaan omia tyylejään ammattivalokuvaajalla. Saimi Hoyer juonsi tapahtumaa, ja antoi hyviä vinkkejä poseeraamiseen. 
Kuvassa valokuvaajamme + minä. Päällä H&M paita, ja Bangkokista ostettu rotsi.
Pian pitäisi tulla Ellen sivuille katutyylikuvauksen saldo.
Käykäähän kurkkimassa!

fake mohawk

Söpö juhlakampaus syntyy, kun keräät kaikki hiukset päälaelle pienille ponnareille, ja kiertelet ne kiehkuroiksi ponnareiden ympärille. Kiinnitä pinneillä ja suihki lakkaa!
Eipä mulla muuta!
P.s. sorry kuvanlaatu, web-kamera!

maanantai 11. kesäkuuta 2012

TRL


Onko sulla päiviä, jolloin lähdet kiireessä jonnekin ja päätät laittaa päälle jotain ei-niin-ominta-itseäsi? Jokin vaatekappale minkä olet ostanut koska se oli aivan ihana vaatekaupassa, mutta kotiin päästessäsi  olet jo miettinyt: mitä ihmettä ajattelin?
Itselläni on aina kauhean huono omatunto, jos huomaan että jokin vaatekappale on jäänyt täysin käyttämättä ja jonain päivänä vedän sen päälleni ”velvollisuuden tunnosta”. Useimmiten heti ovesta ulos päästessäni huomaan, ettei olo ole mukava, ja kuitenkin koko päivä pitäisi niissä vaatteissa selvitä. Pahinta on, jos tämä sattuu sellaisena päivänä, jolloin tarvitsisit ekstra-annoksen itseluottamusta, kuten työhaastatteluun tai ensitreffeille mennessä.
Tänään oli kuitenkin vain tavallinen toimistopäivä, mutta kuitenkin harmitti kun lähdin ”pyjamahousuissa” jotka ostin vuosi sitten Berliinistä heräteostoksena. Tässä kuitenkin nyt sitä päivän asua.

Blues

blue & gold


Korvakorut Asokselta, takki Acnen, bootsit Chloén ja arskat Alexander Wangin.

Sininen on viime aikoina kolahtanut ja kovaa. Se sopii ihanasti päivettyneen ihon ja vaalean tukan pariksi.
Lähiaikoina olen myös tuijotellut Madmeniä televisiosta ja sen seurauksena hurahtanut isoihin roikkuviin korvakoruihin.
 

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tänään


Tänään käytiin lounaalla rannassa ja tuntui jo ihan kesältä! Nosturin yhteydessä on kiva lounaspaikka nimeltä Alakerta. Kelien lämmetessä pääsee ihan rantaan terassille syömään.
 Kaikki vaatteet kirpiikseltä, paitsi clutch vuosi sitten Urban Outfittersistä, ja kengät samoihin aikoihin DinSkosta.

3 x 3

Festarit tulevat taas kovaa tahtia.  Valitsin 3 x 3  tärkeintä asustetta kesäkeikoille!
 

 
Reppu on festareiden ykkösasuste. Keikoilla on hyvä bailata kun ei tarvitse huolehtia käsilaukusta!
Valkkasin söpöimmät nettikauppojen tarjonnasta. 1 & 2 Topshopilta 3 Asokselta.


 
Aurinkolasit,1 Topshopista 2. & 3. Asokselta
 



 

Itse joudun ostamaan keskimäärin 4 aurinkolasit kesässä, koska joko hävitän ne tai rikon laukussani. Siksi tänä kesänä on ehdottomasti saatava aurinkolaseille ketjut. Kaikki kolme Asokselta.