sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sisustuspaniikkia

Olen muuttamassa parin kuukauden sisään ja päänvaivaa aiheuttaa sisustaminen. Myytyäni asuntoni, kaupan ehtona oli, että uusi omistaja saa kylkiäisenä sohvani. En halunnut antaa kaupan kaatua siihen joten suostuin tarjoukseen.
 Nyt on kuitenkin se tosiasia edessä, että olen muuttamassa kolmioon, ja huonekaluja on oikeastaan vain sänky ja ruokailyryhmä. Ruokapäydän oli tarkoitus olla väliaikainen, ja vihaan sitä nykyään. Ja tuoleja. En halua ostaa enää yhtäkään "väliaikaista" huonekalua. Silti tuntuu turhalta edes haikailla 400 euron design tuolien perään näin opiskelijana. Ahdistusta aiheuttaa myös se, että en osaa määritellä tyyliäni sisustajana. Silmääni miellyttää niin moni eri tyyli.

Naurattaapa melkein, kuinka mustavalkoiselta nämä inspiraatiokuvat näyttää. Jostain syystä se vain miellyttää silmää eniten tällä hetkellä. Tärkeintä on kuitenkin kodikkuus, joten jotain väriä asuntooni tarvitsen. 
Haaveissa olisi myös tuo walk in closet. Pohdin jospa saisin yhdistettyä työhuoneen jotenkin järkevästi tuollaiseksi vaatehuoneeksi!
Valitettavasti en muista mistä kaikkialta kuvat ovat, mutta jos joku tunnistaa omakseen, kertokaa ihmeessä.

1 kommentti:

  1. Ah love these interior inspirations! Especially that photo of Jane Birkin and her boo. Hehe

    Stop by sometime, xo Natalie
    lavagabonddame.com

    VastaaPoista